Kapulalossi Hevosludosta

torstai 29. syyskuuta 2011 0 kommenttia

"Kapulalossi Hevosludosta" 11.9.2011

Kapulalossi oli ilmeisesti toiminnassa viimeksi 70-luvun alussa. Youtubesta löytyy hienoa vanhaa kaitafilmikuvaa 60-luvulta. Kuva on otettu Hevosluodolta.

Vanhassa uimahallissa vielä viimeisen kerran

lauantai 24. syyskuuta 2011 0 kommenttia
Uusi uimahalli tuli testattua aamulla ja täytyy sanoa, että hieno oli! Olin yllättynyt että porukkaa oli niin vähän 8 aikaan aamulla. Innokkaimmat vakioasiakkaat olivat käyneet testaamassa hallin jo heti kuudelta aamulla. Vanhaa uimahallia ei voi verrata uuteen edes samana päivänä. Eikä jäädä nyyhkimään vanhaa hallia, mutta nostalgian vuoksi tässä vielä viimeiset (kehnot kännykällä otetut) kuvat vanhasta hallista sen toiseksi viimeisenä aukiolopäivänä keväältä:



















Kahvi ja lihis, kiitos.


Viimeiset askeleet.


Jussilan kulman purkutyöt käynnistyivät

torstai 22. syyskuuta 2011 2 kommenttia
No nyt on alkaneet Jussilan kulman purkutyöt. Kävin paikalla viimeksi lokakuussa 2010 ja silloin oli tiedossa, että purkutyöt alkaisivat keväällä 2011. YH-asuntojen uuden kerrostalon rakennustyöt alkanevat saman tien kun vanhat rakennukset on saatu mäntättyä maan tasalle. Teljän ja Malminpään kaupunginosien 60-luvun jälkeen rakennetut kerrostalot ovat järjestään melko persoonattomia laatikoita. En löytänyt netistä kuvia tulevasta kerrostalosta, mutta tuskin mitään kovin yllätyksellistä tai persoonallista arkkitehtuuria paikalle rakennettava uusi kerrostalokaan tulee olemaan.


Teikit menee pian piiloon.





Anniksen sisäpihalta lähti seinä. Anniksella ei olla muutenkaan kovin innoissaan uudesta naapurista.


Jussilan autoliikkeen funkisrakennus suojeltiin.
















Roskalavalöytöjä.

Nuikkisen kulma syyskuussa 2011

keskiviikko 14. syyskuuta 2011 0 kommenttia
Tilannekatsaus Nuikkisen kulman työmaalle:









Auringonkukkia kaupunkilaisille

torstai 8. syyskuuta 2011 4 kommenttia
Kaupunki on istuttanut Pormestarinluotoon pellolle auringonkukkia joita kaupunkilaiset saavat hakea kotiin vietäväksi. Kotona kannattaa leikata varsiin terävällä puukolla uudet imupinnat, niin kukat säilyy hyvänä jopa viikon. Viilto kannattaa tehdä vielä viistosti, niin imupinta ei jää maljakon pohjalle ja pinta-ala on mahdollisimman suuri.



Purkua ja paalutusta

tiistai 6. syyskuuta 2011 1 kommenttia
Nyt kun Porin uusi uimahalli valmistui ja rakennustyöt ovat vaihtuneet viimeistely ja siivoustöihin, alkaa täysi tohina kadun toisella puolella, nimittäin Pasaasin-alueen rakennustyöt. Samaa tahtia kun vierestä puretaan vanhoja rakennuksia, paukutetaan perässä uuden kerrostalon paaluja vanhaan merenpohjaan. Maisema muuttuu täällä nyt hurjalla vauhdilla.





























Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...